Odbojka Odbojkašice

Bošković: Mnogo problema pred duel sa Vizurom

Izvor: Zvanični sajt SD Crvena zvezda

Prvi meč u 2016. godini odbojkašice Crvene zvezde će odigrati protiv velikog rivala Vizure u petak na Banjici.

Već na početku godine crveno-bele očekuje derbi protiv šampionki Srbije. U prvom delu sezone, veliki rivali su se sastali u 2. kolu kada je domaćin Vizura slavila sa 3:2, po setovima 25:17, 25:16, 18:25, 23:25, 15:11.

Izabranice Aleksandra Boškovića se nalaze na 5. mestu na tabeli sa skorom 6-4 i 19 bodova, a Vizura je prva sa 9 pobeda, jednim porazom i 25 bodova.

Pehovi sa povredama u našem timu sa početka sezone nastavili su se i na početku 2016. godine.

– Na žalost derbi protiv Vizure nećemo odigrati u punom sastavu zbog silnih povreda koje su nas zadesile. Dve igračice su se požalile na povredu ramena. Čekamo izveštaje lekara da vidimo koliko su te povrede ozbiljne, pa ćemo se na osnovu toga pripremati za duel sa Vizurom – izjavio je trener Crvene zvezde Aleksandar Bošković.

U odnosu na utakmicu protiv istog rivala sa početka sezone, crveno-bele su dosta izmenile sastav, a i šampionke su se pojačale.

– Utakmica je sutra, a mi još uvek ne znamo u kom ćemo sastavu nastupiti, sve dok ne vidimo koliko su ozbiljne povrede, jer prvenstveno moramo čuvati tu decu. Od meča u drugom kolu i mi smo dosta izmenili sastav, a i Vizura se pojačala. Doveli su u svoje redove dve Kubanke. Da li će one nastupati ili neće i u kojem će oni sasatvu igrati, sve je to neizvesno. Postoji neka mala pauza koja donosi nešto novo, tako da su bilo kakva predviđanja nezahvalna – konstatovao je Bošković.

Meč 11. kola Viner Štetiše Super lige između Crvene zvezde i Vizure je na programu u petak 15. januara od 20 časova u dvorani USC Voždovac na Banjici u Beogradu. Ulaznice za ovaj meč će se prodavati na ulazu u dvoranu po ceni od 200 dinara. Pravdu na utakmici deliće Dejan Rogić i Svetlana Zotović.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama