Кошарка Кошарка/Вести

Crveno-beli kod mališana u Sokobanjskoj

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

KK Crvena zvezda Telekom započeo je „Zvezdinu humanu nedelju“ posetom Specijalnoj bolnici za cerebralnu paralizu u Sokobanjskoj ulici u Beogradu.
Mališanima u ovom domu u iznenadnu posetu sa poklonima došli su: Košarkašice KKŽ Crvena zvezda (Nataša Kovačević, Ivana Katanić i Jelena Ćirić), košarkaši razvojnog tima  FMP-a (Aleksa Radanov, Radoš Šešlija i Ognjen Dobrić) i juniori KK Crvena zvezda Telekom (Matija Radović i Petar Rebić).
U ime doma, neočekivane posetioce dočekale su načelnica Tatjana Arežina, i Tamara Seizović, kao i kompletno osoblje bolnice.
Na početku posete, mališanima i zaposlenima u Specijalnoj bolnici, u ime crveno-belih obratila se Nataša Kovačević. Tom prilikom ona se zahvalila na gostoprimstvu ali i prilici da i na ovaj način predstavlja crveno-belu porodicu.
Nakon toga usledila je podela poklona mališanima, u kojima su učestvovali svi igrači i igračice,, sve je preraslo u sponatno druženje sa mališanima, koje je očekivano završeno deljenjem autograma i zajedičkom fotografijom koja će krasiti zidove specijane bolnice u Sokobanjskoj ulici.
U samoj organzaciji ovog dogadjaja, koji će mališanima ostati u dugom sećanju, velikodušnom su pomogli Ana Ćirković i Anđelko Jeremić, i KK Crvena zvezda Telekom im se ovom prilikom posebno zahvaljuje na ogromnom trudu i energiji koju su uložili u organizaciju ovog susreta.
Paketiće koji su poklonjeni mališanima u specijalnoj bolnici, klub je saiminicijativno skupljao na revijalnoj utakmici „zvezdica” protiv prvotimki.
Podsetimo, ulaznica za tu utakmicu bila je igračka, knjiga ili slatkiš, koji su ovom prilikom i poklonjeni Specijalnoj bolnici.







– See more at: http://www.kkcrvenazvezda.rs/crveno-beli-kod-malisana-u-sokobanjskoj-13-01-2016.html#sthash.2z5Gwb5r.dpuf

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама