Fudbal Fudbal/Vesti

Uz obnovu članstva, poklon – polusezonska karta!

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Nova Zvezdina akcija u cilju učvršćivanja odnosa sa članstvom kreće 20. januara!

Posle inicijalnog koraka ka ponovnom uspostavljanju funkcije poverenika koji je naišao na odličan odziv, klub će pokušati da probudi „uspavane“ članove.

Zvezda ima hiljade članova koji nisu obnovili članarinu za ovu sezonu i želi da ih ponovo „aktivira“. Sada je možda i najbolji trenutak za tako nešto. Ekipa igra sjajno, niže rekorde i sigurno je da zaslužuje maksimalnu podršku i predstojećeg proleća u finišu borbe za novu titulu. Sa druge strane, klub mora da reši mnogo nagomilanih problema kako bi tu borbu za titulu, a kasnije i za jesen u Evropi, učinio realnim i svaki član mnogo znači. Podrška u svakom smislu je više nego dobrodošla jer bi ova zima na mnogo načina mogla da bude prelomna za klub. To „stari“ članovi sigurno mogu da prepoznaju i pomognu u punoj meri.

Klub će svakom starom članu koji ove sezone nije obnovio članarinu, a to učini u periodu od 20. januara do 20. februara pokloniti polusezonsku ulaznicu. Takođe, ta akcija se odnosi i na Zvezdaše koji su ove jeseni obnovili članstvo, a nisu kupili sezonske ulaznice.

Naravno, klub nije zaboravio ni najprivrženije navijače sa obnovljenim članarinama. Za njih ove zime sprema niz akcija u Red Star šopovima, a prva će biti mogućnost da kupe Zvezdin kalendar za 2016. godinu sa 50% popusta. Na taj način Zvezda želi da članstvo učini što aktivnijim, kako bi, kada krenu odlučujuće borbe za klub, imala vetar u leđa što većeg broja Zvezdaša.

Članovi koji nisu u mogućnost da obnove članstvo dolaskom na stadion, mogu posetiti stranicuwww.budideozvezde.rs gde se mogu informisati o drugim načinima obnove članstva.

Svaka obnovljena članarina klub čini jačim i stabilnijim u teškim vremenima. Nema sumnje da će to oni koji su bili uz klub prethodnih godina prepoznati i sada i pridružiti se aktivnim članovima u podršci ekipi.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama