Košarka Košarka/Vesti

Crveno – beli vikend

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

U narednom periodu bićete u prilici da pogledate početkom svake radne nedelje, rezultate ekipa iz celokupnog sistema KK Crvena zvezda, u rubrici “Crveno-beli vikend”…
Košarkaši Crvene zvezde Telekom pobedili su Olimpiju u Ljubljani sa 77:69, i tako se sa 14 pobeda i 5 poraza učvrstili u vrhu tabele ABA lige jtd, i praktično osigurali plasman u plej of, koji je na programu tokom proleća.
Juniori KK Crvena zvezda ovog vikenda nisu igrali svoje utakmice, već su odmarali, trenirali, nakon vrlo uspešnog učešća na turniru u Italiji.
I košarkašice KKŽ Crvena zvezde odmarale su tokom prethodnog vikenda i trenirale za predstojeća iskušenja, a prvo je već naredne srede, crveno-bele predvođene Natašom Kovačević sledeće nedelje igraju utakmicu 14.prvenstvenog kola sa Spartakom iz Subotice u dvorani “Basket Siti”.
Seniori razvojnog tima KK Crvena zvezda Telekom, ekipe FMP-a pobedili su lako i prema očekivanju ekipu Tamiša 85:63 uz 19 poena Dobrića, i 16 Dejana Davidovca, momaka koji su tokom leta prošli kompletne pripreme sa seniorskim timom Crvene zvezde.
Konačno, najmlađi polaznici “školica košarke” vraćaju se na parket od utorka nakon zimskog raspusta, a već u sredu na Sajmu održaće se tradicionalni “Minibasket festival” na kome će naravno, učešće uzeti i mali košarkaši Crvene zvezde.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama