Rukomet Rukomet/Vesti SDCZ

Crveno-beli počeli pripreme za drugi deo sezone

Izvor: Zvanični sajt SD Crvena zvezda

Rukometni klub Crvena zvezda započeo je pripreme za prolećni deo sezone. Trener Nenad Peruničić izvršio je prozivku u Šumicama.

Na prvom treningu u novoj godini bilo je 15 rukometaša. Pripreme su započeli Dejan Zlatanović, Marko Antelj, Nemanja Janketić, Darko Todorović, Dejan Babić, Aleksandar Dragutinović, Nenad Mandić, Nikola Damnjanović, Mladen Šotić, Uroš Radosavljević, Spasoje Gačević, Stanko Dimitrić, Filip Leovac, Lazar Nikolić i novo pojačanje Aleksa Kljajić. Opravdano je odsutan pivot Nemanja Bojičić, dok se Viktor Matičić, Stanko Dimitrić i Luka Vujović oporavljaju posle operacija.

Ekipi će se u narednim danima priključiti i igrač iz omladinske škole. Aleksa Kljajić je jedino pojačanje, za sada, stigao je iz Crvenke. Očekuje se uskoro i Mihajlo Mitić iz Železničara, a postoji mogućnost da za njim dođe još jedno ime iz niškog kluba.

Što se tiče odlazaka, Srđan Milutinović je dobio ispisnicu, Predrag Rodić je angažman pronašao u Dubočici iz Leskovca, dok su slobodni u traženju nove sredine Draškić i Nikolić.

Ekipa će prvi period provesti u Beogradu, a uskoro se očekuju i prijateljske utakmice protiv jedne afričke reprezentacije, kao i memorijalni turnir u Valjevu, u sećanje na Nikolu Gužvu Jevremovića.

Crvena zvezda je jesenji prvak Srbije, sa skorom 10-1-1. Šampionat se nastavlja u februaru, a Crvena zvezda u Šumicama dočekuje poslednjeplasirani niški Železničar.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama