Фудбал Фудбал/Вести

Marko Vučinić gost Crvene zvezde

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Kancelarija za Kosovo i Metohiju organizovala je put u Beograd za Marka Vučinića.

Trinaestogodišnji dečak iz sela Vuča na Kosovu i Metohiji, nakon porodične tragedije koja se dogodila 2014. godine, živi sam u svom porodičnom domu. Marko je navijač Crvene zvezde, i posetu Beogradu iskoristio je da dođe na najveći srpski stadion.
Marko je na Marakani srdačno dočekan. Predsednik kluba, Svetozar Mijailović, uručio je Marku Vučiniću poklone u ime kluba i rekao da Crvena zvezda misli na sve svoje navijače. Zajedno sa predsednikom, Marko je obišao prostorije stadiona, svečanu ložu kao i Zvezdin muzej.
Usledila je i poseta svlačionici prvotimaca. Kapiten Crvene zvezde, Aleksandar Luković, dočekao je Marka i predstavio ga saigračima, nakon čega su ga Zvezdini prvotimci pozdravili aplauzom. I dok se Markova životna priča prenosila od igrača do igrača, posebno je ganut bio Mičel Donald, koji ga je i lično pozdravio. Naravno, dres Crvene zvezde koji su svi igrači potpisali, se podrazumevao kao poklon.
Zvezdin gost je tokom posete svlačionici bio pod velikim utiskom, i nema sumnje da mu je današnji dan bio jedan od onih koje će zauvek pamtiti.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама