Кошарка Кошарка/Вести

Deca iz Bijeljine gosti KK Crvena zvezda Telekom

Izvor: Zvanični sajt SD Crvena zvezda

KK Crvena zvezda Telekom i IDEA, ponosni sponzor crveno-belih košarkaša, ugostiće u petak na evroligaškoj utakmici sa Fenerbahčeom, KK Budućnost iz Bijeljine, i polaznike i članove najmlađih selekcija ovog kluba iz Republike Srpske.

Time se saradnja na brojnim društveno-odgovornim projektima koja je uspostavljena još 2014. godine, nastavlja na najbolji način i u ovoj sezoni.

Mališani iz Bijeljine biće gosti crveno-belih ne samo na utakmici, već od samog dolaska u Beograd. Obići će prostorije kluba na Malom Kalemegdanu i najvažnije znamenitosti Beograda, a vrhunac dana biće svakako spektakl i meč sa Fenerbahčeom, gde će na poluvremenu izaći pred 6.500 gledalaca i odmeriti snage sa svojim vršnjacima iz KK Crvena zvezda Telekom.

Podsećanja radi IDEA i KK Crvena zvezda Telekom su protekle godine zajednički podržali projekat Learning2Play, jedan od najvećih koji je organizovala Evroliga, a u kojem je pružena podrška inkluziji i obrazovanju određenih društvenih kategorija. Zajedničkim snagama su realizovali i projekat „Trojka za pomoć” u okviru kojeg je robnim donacijama pružena pomoć nekim od najvažnijig dečjih institucija u Srbiji.

Ova akcija je samo je jedna u nizu manifestacija koje će partneri KK Crvena zvezda Telekom i IDEA organizovati u bliskoj budućnosti.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама