Košarka Košarka/Ženska košarka

“Zvezdice” i prvotimke KKŽ zajedno na terenu

Izvor: Zvanični sajt SD Crvena zvezda

Prvotimke KKŽ Crvena zvezda iznenadile najmlađe košarkašice, i odigrale utakmicu. Prikupljeni i novogodišnji paketići za decu bez roditelja.

KK Crvena zvezda Telekom i KKŽ Crvena zvezda prednjače na ovim prostorima na polju društvene odgovornosti i u posvećivanju pažnje najmlađima.

Još jedna lepa akcija održana je u utorak uveče u dvorani “Basketlend” u Beogradu. Odigrana je utakmica izmedju naših najmladjih košarkasica (pionirke) i 1.tima.

Jedan običan poziv devojčicama koje uče prve košarkaške korake, pretvorio se za njih, u nezaboravni trenutak.

Prvotimke KKŽ Crvena zvezda su “nenajavljene” iznenadile najmladje “zvezdice” došavši na njihovu trening utakmicu, ali ne kao gledaoci, već kao protivnice na tom meču, koji se pretvorio u veliku crveno-belu košarkašku priredbu.

Koliko je to veliko iznenađenje bilo za devojčice, i njihove najbliže, pokazaće i specijalno za ovu priliku napravljen video, koji će osvanuti na klupskom sajtu u prvim danima Nove godine.

Glavni cilj ovog druženja je bio humanitarnog karaktera. Cilj je bilo prikupljanje knjiga i igračaka za decu bez roditeljskog staranja. Svi učesnici kao i publika, doneli su poklone,jer je to i bila ulaznica u salu. Lepo druženje i igranje protiv svojih idola i heroina, sigurno je bio najlepši poklon za Novu 2016 godinu.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama