Кошарка Кошарка/Вести

Kinsey stigao u Beograd (video)

Autor: CZBG, zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

Najnovije pojačanje KK Crvena zvezda Telekom, Tarens Kinzi, stigao u sredu u Beograd. Lekarski pregledi i testovi u četvrtak, prvi trening već u petak.
Najnovije pojačanje KK Crvena zvezda Telekom, Tarens Kinzi, stigao je u sredu uveče u Beograd.
Već tokom večeri obavio je prve lekarske preglede, a u četvrtak ujutru očekuju ga i obavezni testovi u ordinaciji sportske  medicine “Vita Maksima”, nakon čega će američki krilni igrač i zvanično postati član KK Crvena zvezda Telekom.
Tarensa su na aerodromu, i pored činjenice da su crveno-beli u tim trenucima igrali meč protiv EFES-a u Istanbulu, dočekali brojni predstavnici medija, a u prvom obraćanju po dolasku u Beograd, novi igrač KK Crvena zvezda Telekom je rekao:

“Stigao sam samo da bih igrao vrhunsku košarku, da radim ono što volim. Želim da ostvarim što više pobeda sa novim timom, i da uživam u Beogradu, da zaslužim poštovanje zbog onoga što radim na parketu. Poznajem neke igrače, sa kojima ću sada biti saigrač, kao što su Lazić, Simonović i Mitrović, ne lično, već sa terena. Igrao sam protiv njih i vrlo su borbeni. Želim što pre da upoznam novi tim”

Prvi trening sa novim saigračima, Tarens KInzi imaće već prvog dana Nove godine, na treningu kojim ekipa Dejana Radonjića počinje pripreme za vrlo važan meča ABA lige protiv još jednog evroligaša, ekipe Cedevite iz Zagreba.

 

 

[youtube id=”OYtOXgkl9VU”]

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама