Vaterpolo Vaterpolo/Vesti SDCZ

KAKVA SLIKA: Okupili se šampioni Evrope!

Izvor: http://vaterpolovesti.com

Danas su se u jednom prestoničkom restoranu okupili igrači i treneri koji su 2013. godine osvojili sve što su mogli i tako doneli mnogo radosti navijačima Crvene zvezde.(Foto: twitter.com/RadjenNikola

Tada je Zvezdu sa klupe predvodio Dejan Savić, a pomagao mu je Risto Maljković. Andrija Prlainović je bio kapiten i cele sezone je igrao baš tako – kapitenski. Predvodio je svoje saigrače najpre do Kupa Srbije, prvog u istoriji za Crvenu zvezdu, a zatim i do titule šampiona Srbije i na kraju do Lige šampiona. Sjajno su te sezone igrali i Duško Pijetlović, Denis Šefik, Boris Vapenski, Strahinja Rašović, Nikola Rađen, kao i drugi vaterpolisti koji su tada nastupali za crveno-bele.

Danas su prisustvovali gotovo svi igrači koji su te 2013. godine osvojili Ligu šampiona. Na fotografiji nedostaju Marko Draksimović i Nikola Eškert, jedini igrač iz te sezone koji još uvek igra sa Zvezdu. Tu je i Filip Kljajević, koji nije nastupao za Zvezdu u toj sezoni, ali se priključio posle osvajanja Lige šampiona i u narednoj je sa Prlainovićem, Rađenom i drugim igračima osvojio duplu krunu i Superkup Evrope.

Nažalost, stanje u srpskom klupskom vaterpolu je sve gore, pa i Zvezda i Partizan, kao i drugi klubovi u našoj zemlji, nemaju šta da traže u Evropi, a i ni u Regionalnoj ligi nisu u vrhu.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama