Košarka Košarka/Vesti

Saopštenje KK Crvena zvezda Telekom

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

Saopštenje kluba i izjava Predsednika KK Crvena zvezda Telekom, Nebojše Čovića, oko spekulacija vezanih za status igrača, Vasilija Micića.
Povodom brojnih spekulacija koje su se pojavile oko statusa bivšeg igrača Bajerna i nekadašnjeg reprezentativca Srbije, Vasilija Micića, koji je u nedelju stigao u Beograd, KK Crvena zvezda Telekom, obaveštava javnost, da se na pojedinim inostranim sajtovima, prenose pogrešne informacije oko statusa Vasilija Micića, ali i dužine trajanja ugovora koji bi ovaj igrač trebalo da potpiše sa klubom.
Predsednik KK Crvena zvezda Telekom, Nebojša Čović:
“Dolazak Vasilija Micića u Crvenu zvezdu Telekom, zapravo predstavlja povratak u njegov matični klub. Radi se o interesantnom i značajnom projektu, kako za Crvenu zvezdu, tako i za srpsku košarku, imajući u vidu da je Micić izuzetno talentovan igrač reprezentativnog formata. Sticaj raznih okolnosti ga je doveo u situaciju da je u bliskoj prošlosti, malo igrao i dobijao malo šansi, što u Crvenoj zvezdi neće biti slučaj. Takođe, u Beogradu i crveno-belom dresu će moći da igra i TOP 16 Evrolige, što ranije takođe nije bio slučaj. Priča oko pozajmice, koja se pojavljuje u pojedinim inostranim medijima, treba da bude protumačena samo na jedan način – kao pokušaj pravdanja velikih ulaganja u igrača Vasilija Micića. Naša strategija i klupska politika godinama je dobro poznata. Onima koji je i pored toga, i nakon 4 godine ne razumeju, teško da možemo da pomognemo” rekao je povodom brojnih spekulacija, Predsednik kluba Nebojša Čović.

 

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama