Кошарка Кошарка/Вести

Saopštenje KK Crvena zvezda Telekom

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

Saopštenje kluba i izjava Predsednika KK Crvena zvezda Telekom, Nebojše Čovića, oko spekulacija vezanih za status igrača, Vasilija Micića.
Povodom brojnih spekulacija koje su se pojavile oko statusa bivšeg igrača Bajerna i nekadašnjeg reprezentativca Srbije, Vasilija Micića, koji je u nedelju stigao u Beograd, KK Crvena zvezda Telekom, obaveštava javnost, da se na pojedinim inostranim sajtovima, prenose pogrešne informacije oko statusa Vasilija Micića, ali i dužine trajanja ugovora koji bi ovaj igrač trebalo da potpiše sa klubom.
Predsednik KK Crvena zvezda Telekom, Nebojša Čović:
“Dolazak Vasilija Micića u Crvenu zvezdu Telekom, zapravo predstavlja povratak u njegov matični klub. Radi se o interesantnom i značajnom projektu, kako za Crvenu zvezdu, tako i za srpsku košarku, imajući u vidu da je Micić izuzetno talentovan igrač reprezentativnog formata. Sticaj raznih okolnosti ga je doveo u situaciju da je u bliskoj prošlosti, malo igrao i dobijao malo šansi, što u Crvenoj zvezdi neće biti slučaj. Takođe, u Beogradu i crveno-belom dresu će moći da igra i TOP 16 Evrolige, što ranije takođe nije bio slučaj. Priča oko pozajmice, koja se pojavljuje u pojedinim inostranim medijima, treba da bude protumačena samo na jedan način – kao pokušaj pravdanja velikih ulaganja u igrača Vasilija Micića. Naša strategija i klupska politika godinama je dobro poznata. Onima koji je i pored toga, i nakon 4 godine ne razumeju, teško da možemo da pomognemo” rekao je povodom brojnih spekulacija, Predsednik kluba Nebojša Čović.

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Who's Online

Скочи на траку са алаткама