Кошарка

Ko je kriv? (Anketa)

Autor: CZBG

Ove sezone, košarkaški klub Crvena zvezda Telekom, susreće se sa velikim problemima oko pojačanja. Naime, od svih inostranih pojačanja (Sofo, Mekel, Tompson, Kvinsi, Vilijams), jedino je Kvinsi Miler pokazao kvalitet i u mnogo čemu je bio prevaga u Zvezdinoj borbi za Top 16 fazu Evrolige. Ostali su ostali daleko iza renomea koji ih je pratio prilikom dolaska u klub.

E sad, da li su oni bili u padu forme, da li su bili nezadovoljni stanjem u klubu i svojom ulogom u istom, ili su pak za to krivi trener Radonjić i stručni štab, skauting služba i Uprava, ostaje nam da vidimo.

U svakom slučaju, na društvenim mrežama navijači uveliko raspravljaju o tome, posebno nakon posljednjeg “slučaja Vilijams”, koji je izgleda otišao nakon samo 19 dana provedenih u klubu.

Ko je po vama glavni krivac za promašaje oko dovođnja igrača?

Sorry, there are no polls available at the moment.

4 Коментарa

Кликните да бисте објавили коментар

  • Niko nije kriv. Ko radi taj i greši.Mogli su da svi budu odlični, nisu.
    Jesmo li prošli bolje nego što smo mislili? Jesmo.

    Šta sad oćete? Zlu krv? Ne tražite krivca i nastavitesa “Krv,znoj i suze ” i nama dobro.Jače,brže bolje i SREĆNA NOVA GODINA !
    NEĆU DA GLASAM.
    Nikad mi nije jedna godina bila ovako lepa, HVALA ZVEZDO!

      • Delimično si u pravu. Ali dolazi Nova Godina, nikad uspešnija u Zvezdinoj košarkaškoj istoriji. Ja sam navijač – ŽELIM USPEH ZVEZDI!
        a EKIPA KOJA TO TREBA DA OBEZBEDI NEKA BUDE NEVIDLJIVA.Ko je koga doveo, za koliko, do kada, me ne interesuje dok je sve skockano. Da nije bilo grešaka u dovođenju igrača, da li bi Gudurić dobio OVOLIKU šansu, da li bi dobili nikad BOLJEG Simonovića, odličnog Rebića…
        LJudi u klub ako traže savete od navijača ne bi trebalo tu da rade.
        Zapamtite KRAJNJI REZULTAT JE VAŽAN,I ON JE JEDINO MERILO.Sve ostalo je nebitno. Još jednom HVALA TI ZVEZDO ZA NAJLEPŠU GODINU !

        • Delimično se slažem sa tobom.Ne mislim da uprava treba da pita navijače, ali treba da osluškuje. Slažem se i za Gudurića i za Simonovića. U drugog nisam verovao, ali sam pogrešio. Ipak, neko je pogrešio u dovođenju stranaca, plus imamo Štimeta koji se nije najbolje pokazao.
          Naravno da krajnji rezultat treba da bude merilo, ali nije ni ova anketa malignog karaktera, nego čisto da se čuje mišljenje zvezdaške populacija. (Admin)

Скочи на траку са алаткама