Одбојка

Dve utakmice Crvene zvezde za kraj 2015. godine

Izvor: Zvanični sajt SD Crvena zvezda

U subotu 26. decembra crveno-beli se opraštaju od 2015. godine revanš utakmicama četvrtfinala Kupa Srbije, a na teren dvorane USC Voždovac na Banjici istrčaće će i odbojkašice i odbojkaši.

Duplim programom Crvena zvezda će zaokružiti još jednu uspešnu godinu u kojoj su odbojkaši našeg kluba osvojili titulu šampiona Srbije.

Na parket dvorane USC Voždovac prvo će istrčati odbojkaši Crvene zvezde i Niša u 17 časova. U prvom meču odigranom u Čairu crveno-beli su slavili sa maksimalnih 0:3, po setovima 18:25, 29:31, 18:25 i u revanšu će im biti potreban jedan set da se plasiraju na Finalni turnir.

Nakon odbojkaša, od 19,30 časova, na programu je revanš utakmica četvrtfinala Kupa Srbije u konkurenciji seniorki, a Crvena zvezda će ugostiti Kraguj Volejform. U prvoj utakmici u Kragujevcu crveno-bele su slavile sa 1:3, po setovima 25:23, 20:25, 12:25, 19:25.

Ulaznice za četvrtfinalene mečeve Kupa Srbije će se prodavati na ulazu u dvoranu po ceni od 200 dinara. Meč Crvena zvezda – Niš će suditi Dejan Rogić i SVetlana Zotović, dok će pravdu na meču Crvena zvezda – Kraguj Volejform deliti Aleksandra Balandžić i Ivana Marković.

U četvrtfinalu Kupa Srbije igraju se dve utakmice. Propozicijama takmičenja, u slučaju da obe ekipe ostvare po jednu pobedu, plasman u polufinale će izboriti ekipa koja ima bolji set količnik. Ukoliko je set količnik identičan, plasman na Finalni turnir će izboriti ekipa koja ima bolji poen količnik (pojedinačno za svaku utakmicu). U slučaju da je i poen količnik identičan o plasmanu u polufinale će odlučiti “zlatni set”.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама