Фудбал

Terzic: Ovih dana potpisaćemo ugovor! Grujić: Još ništa nije gotovo

izvor: Mondo

“Ovih dana ćemo potpisati ugovor”, rekao je direktor Crvene zvezde.

 Po svemu sudeći, čeka se samo ozvaničenje transfera.Marko Grujić na korak je do Liverpula i to je u ponedeljak potvrdio i Zvezdan Terzić, direktor Crvene zvezde.

Mi ćemo u ova tri dana potpisati ugovor sa Liverpulom. To je rekordan transfer. Sedam miliona evra će Crvena zvezda prihodovati od transfera Marka Grujića i 10 procenata od narednog transfera. Marko Grujić će potpisati petogodišnji ugovor sa Liverpulom gde će on imati milion i 200 hiljada evra godišnja neto primanja, znači šest miliona evra će i on imati od Liverpula, i dobiće osmicu na leđima, broj Stivena Džerarda“, rekao je Terzić i dodao:

” Crvena zvezda će tim finansijskim sredstvima dobiti UEFA Licencu, izmiriti sve stare dugove, sačuvati svlačionicu, sačuvatio stare igrače, sačuvati trenera Božovića, i dovesti sve one potrebne igrače koji nam trebaju”, rekao je za Radio televiziju Republike Srpske Zvezdan Terzić.

Istog dana, na Adi Ciganliji, Grujić je demantovao da su pregovori završnoj fazi i poručio da bi on znao da je “na korak od potpisa”.

“Jedina istina je da sam sada na odmoru i da ništa nije stiglo još ni do završnih pregovora, koji se pominju”, rekao je između ostalog mladi reprezentativac Srbije.

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама