Кошарка Кошарка/Вести

TOP 16: Zvezda kreće iz Istanbula

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

Takmičenje u TOP 16 fazi košarkaši Crvene zvezde počinju u Istanbulu protiv EFES-a, klub će zbog ogromnog interesovanja navijača ponovo pustiti u prodaju sezonske ulaznice.
Košarkaši Crvene zvezde Telekom napravili su još jedan podvig i plasirali se u TOP 16 fazu Evrolige, pošto su u grupi A u društvu Fenerbahčea, Reala, Himkija, Bajerna i Strazbura takmičenje završili na 3.mestu.
Evroliga je dan nakon velike pobede nad Bajernom, objavila raspored odigravanja utakmica u TOP 16 fazi.
Crveno-beli će na startu druge runde gostovati u Istanbulu, ekipi EFES-a, 30.decembra, a prvu utakmicu u “Pioniru” tim trenera Dejana Radonjića odigraće u 2.kolu protiv Fenerbahčea. KK Crvena zvezda Telekom već je i pre utakmice sa Bajernom poslao dopis Evroligi sa molbom, da se, ukoliko klub bude igrao TOP 16 fazu, i bude bio domaćin u 2.kolu, taj meč odigra 8.januara, zbog velikog praznika Božića.
Nakon toga slede gostovanja u Atini, i dve “vezane” utakmice u Beogradu protiv Unikahe i Lokomotive Kuban. Nakon još jednog gostovanja protiv debitanta u Evroligi, ekipe Darušafake, prvi krug crveno-beli završavaju duelom sa Cedevitom.
Zbog zauzetosti “Kombank Arene” do kraja februara, klub će jedan broj utakmica u TOP 16 fazi organizovati i igrati u dvorani “Pionir”.
KK Crvena zvezda Telekom obaveštava javnost da će i ove sezone, zbog ogromnog interesovanja navijača, pred početak TOP 16 faze, pustiti u prodaju određeni kontigent sezonskih ulaznica. Tim povodom, sa konkretnim podacima, brojem ulaznica i njihovom cenom, klub će se putem saopštenja oglasiti u ponedeljak.
Evroliga – Top 16 faza – raspored:
30. 12. 2015. Anadolu Efes – Crvena zvezda Telekom
7. 1. Crvena zvezda Telekom – Fenerbahče
14. 1. Panatinaikos – Crvena zvezda Telekom
21. 1. Crvena zvezda Telekom – Unikaha
28. 1. Crvena zvezda Telekom– Lokomotiva Kuban
4. 2. Darušafaka – Crvena zvezda
11. 2. Crvena zvezda Telekom – Cedevita
25. 2. Crvena zvezda Telekom – Anadolu Efes
3. 3. Fenerbahče – Crvena zvezda Telekom
10. 3. Crvena zvezda Telekom – Panatinaikos
17. 3. Unikaha – Crvena zvezda Telekom
24. 3. Lokomotiva Kuban – Crvena zvezda Telekom
31. 3. Crvena zvezda Telekom – Darušafaka
7. 4. Cedevita – Crvena zvezda Telekom

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама