Košarka

Saopštenje KK Crvena zvezda o prodaji ulaznica

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda

Prodaja karata za meč Evrolige Crvena zvezda Telekom – Bajern u dve poslovnice u Beogradu, u Kombank Areni i Domu Omladine.

Meč 10.kola Evrolige između Crvene zvezde Telekom i Bajerna izazvao je nezapamćenu potražnju za kartama. Duel koji će odlučiti koja ekipa ide u TOP 16 fazu Evrolige, igraće se u “Pioniru” u petak od 19 časova.
Međutim, prema saznanjima do kojih je došao klub u saradnji sa Eventimom jedinim ovlašćenim distributerom ulaznica za utakmice Crvene zvezde, veliki interes za ulaznicama, doneo je i nepravilnosti u distribuciji, i rezervaciji karata na pojedinim prodajnim mestima u Beogradu, koje su primećene prilikom prodaje ulaznica sa Realom i Himkijem, koje su odigrane takođe u hali Pionir.
KK Crvena zvezda Telekom zbog toga obaveštava javnost da se izuzetno za ovaj meč, raspored prodajnih mesta u Beogradu menja. Prodaja karata u četvrtak od 10 časova za teritoriju Beograda, obaviće se samo u dve najveće poslovnice Eventima u Kombank Areni  i Domu Omladine , a jedan deo kontigenta karata biće ravnomerno raspoređen po ostalim poslovnicama u Srbiji
KK Crvena zvezda Telekom podseća da zbog zauzetosti “Kombank Arene” i ograničenog kapaciteta dvorane “Pionir” pušta u prodaju znatno manji broj ulaznica u skladu sa kapacitetima “Pionira” u odnosu na “Kombank Arenu”. Zbog toga, jedan kupac će maksimalno moći da kupi 4 ulaznice.
Pošto je meč Crvena zvezda Telekom – Bajern proglašen utakmicom visokog rizika, sve bezbednosne procedure koje su važile za utakmice sa Realom i Himkijem, ostaju na snazi.
Kapije dvorane “Pionir” biće otvorene već u 15.30 minuta, od 16 časova svoj prvenstveni meč, kao predigru velikog duela od 19 časova, odigraće košarkašice Crvene zvezde protiv ekipe Bora.
Mole se svi navijači da dođu na utakmicu znatno pre njenog početka, da budu strpljivi prilikom detaljnih kontrola na ulazima, i da ne nose na utakmicu napitke u flašicama, kozmetiku, sitan predmete, kovani novac i upaljače.

 

Skoči na traku sa alatkama