Одбојка Одбојкашице

Bošković: Moramo još dosta da radimo

Izvor: Zvanični sajt OK Crvena zvezda

Odbojkašice Crvene zvezde poražene su i u revanš meču osmine finala Kupa CEV od Volej Kenica, ovoga puta sa maksimalnih 0:3.

Trener crveno-belih Aleksandar Bošković sumirao je utiske nakon poraza.

U ovom trenutku i u ovom sastavu je to otprilike to. Po godinama naših igračica i godinama protivničkih možete primetiti kolika je to razlika u kvalitetu i iskustvu. One mnogo lakše rešavaju neke lakše lopte, a mi imamo tu boljku da pravimo neke greške koje su svojstvene deci, jer su jako mlade i to vreme ne možemo kupiti, već moramo raditi i čekati da sve to prođe– konstatovao je Bošković.

Najiskusnija u našem timu Vesna Đurišić ističe da je fokus sada prebačen na domaća takmičenja.

Ostaje žal za ovom utakmicom i time da se pokažemo na domaćem terenu. Nažalost, to se nije desilo. Neću da tražim alibi u povređenim igračima, jer njih moramo da čuvamo za naše domaće prvenstvo. Žao mi je zbog devojaka, koje igrajući u Evropi stiču iskustvo, ali sada je fokus na našoj Super ligi – istakla je Đurišićeva.

Trener gostujuće ekipe Han Abing je očekivao veći otpor Crvene zvezde.

Očekivali smo mnogo težu igru, nego što je to bio slučaj, jer je u Švajcarskoj bilo mnogo napetije. Bojana Milenković nije mogla da igra, a ona je u Bernu bila mnogo važan igrač. Crvena zvezda je bila još mlađa iako je već mlad tim – rekao je Abing.

U ekipi Volej Kenica nastupala je i Jovana Gogić, nekadašnja odbojkašica Poštara i Jedinstva iz Stare Pazove.

Bilo mi je jako neobično jer već pet godina nisam igrala u Srbiji. Očekivala sam da će biti veliko uzbuđenje, ali sam se trudila da to sve prikrijem. Da budem iskrena, očekivali smo ovaj rezultat, a Crvenoj zvezdi čestitam na odličnoj borbi – zaključila je Jovana Gogić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама