Odbojka Odbojkaši

Zvezda nastavila niz maksimalnih pobeda

Izvor: Zvanični sajt OK Crvena zvezda

Crvena zvezda je nastavila neverovatan niz pobeda, od drugog kola aktuelni šampion je ostvario sve pobede, čak sedam, svih sedam posle samo tri seta, pa su se posle jednog dana vratili na čelo superligaške tabele.

Trener crveno-belih Dragan Kobiljski je pre nekoliko kola pronašao „tim koji dobija“ i vodi se devizom da ga ne treba menjati. Tako je bilo i u Kragujevcu, njegova ekipa je odigrala odlično, a trijumf ni jednog trenutka nije dolazio u pitanje.

Kao i u prethodnim mečevima najbolji su bili Nemanja Jakovljević i Aleksandar Blagojević sa po 15 poena, odličnu podršku imali su u reprezentativcu Aleksandru Okoliću sa devet i Maksimu Buculjeviću sa šest.

Na drugoj strani, najbolji poenter Radničkog Uglješa Ilić, inače nekadašnji igrač Crvene zvezde, zaustavljen je na deset poena, dok je Vulović imao devet.

Naše odbojkaše u utorak 15. decembra u dvorani USC Voždovac na Banjici očekuje revanš meč šesnaestine finala Kupa izazivača protiv izraelskog Hapoela iz Kfar Sabe. Prvi meč u izraelu crveno-beli su rešili u svoju korist rezultatom 1:3. U narednom kolu šampionata Crvena zvezda dočekuje Klek Srbijašume.

Radnički – Crvena zvezda 0:3 (17:25, 18:25, 17:25)
Hala: SRC „Jezero“. Gledalaca: 150. Sudije: Zoran Radovanović i Stanislava Simić. Trajanje meča: 69 minuta.
RADNIČKI: Pavlović, Borovićanin 3, Goić 5, Martinović 4, Petrović, Vulović 9, Ilić 10, Kovač, Rajković 1, Kočanović 4, Pantović (libero), Protić (libero). Trener: Predrag Srećković.
CRVENA ZVEZDA: Okolić 9, Jevtić (libero), Đurđević, Škrbić, Gmitrović 2, Milutinović, Jakovljević 15, Stojsavljević 5, Munćan 2, Blagojević 15, Veljović, Buculjević 6. Trener: Dragan Kobiljski.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama