Кошарка Кошарка/Вести

Radonjić: Deo meča smo odigrali odlično; Obradović: Ova Zvezda nije ona od pre dva meseca

Izvor: Večernje novosti

Pobeda dobija na značaju ako se zna da cele nedelje nismo mogli da treniramo kao normalna ekipa jer je virus gripa pokosio igrače, kaže Željako Obradović

 Dejan Radonjić foto arhiva VN

Trener Fenerbahčea Željko Obradović je posle utakmice istakao da nije bio zadovoljan igrom u porvom poluvremenu, ali da je kasnije sve došlo na svoje mesto.

-Baš loše smo otvorili utakmicu. U odbrani smo bili jako lenji, a ni u napadu nismo bili dobri. U drugom poluvremenu se sve promenilo. Ali moram da kažem da do konačnog rezultata nismo stigli lako jer je Crvena zvezda daleko bolja ekipa nego pre meseca dana. Pobeda dobija na značaju ako se zna da cele nedelje nismo mogli da treniramo kao normalna ekipa jer je virus gripa pokosio igrače. Zato želim posebno da izdvojim naše lekare i medicinski tim koji su odradili veliki posao. Odigrali smo dobru odbranu i trčali dobro u kontranapade. Dobro je što su svi igrači dali doprinos pobedi. Posebno izdavajam Pera Antića i Jana Veselog. Čestitam igračima jer su pokazali liderske sposobnosti. Hikman se vratio na teren posle devet meseci i jako težak period je iza njega. Svi smo tu da mu pomognemo da se vrati u formu“, rekao je Obradović posle meča.

Na drugoj strani Dejan Radonjić je video neke dobre momente u igri Crvene zvezde.

– Čestitam Fenerbaheču na pobedi i želim mu sreću u nastavku takmičenja. Dobro smo krenuli u meč, jedan deo odigrali mogu da kažem i odlično. U zavaršnici druge četvrtine napravili smo neke greške, a Fener je tada pokazao kvalitet. Na startu drugog poluvremena stekao je prednost, međutim, pokušavali smo da se odupermo i bili još u nekoliko navrata u situaciji da budemo konkurenti. Ipak, u poslednjoj četvrtini je Fener je potpuno kontrolisao rezultat”, poručio je Radonjić.

Скочи на траку са алаткама