Фудбал Фудбал/Вести

Biševac velikog srca: Platio čoveku operaciju tumora na mozgu

Izvor: Večernje Novosti

Video sam Aleksandrovu fotografiju. Pozvao sam svog prijatelja Miloša Šaranovića i pitao sam koliko je potrebno novca da se uplati. Čim sam dobio odgovor, pozvao sam bankara i uplatio pare, kaže Biševac

 Milan Biševac

Nekadašnji prvotimac Crvene zvezde i brojnih francuskih klubova Milan Biševacdonirao je novac za operaciju 31-godišnjeg Beograđanina Aleksandra Jankovića, kojem je trebalo 10.000 evra za operaciju tumora na mozgu.

Video sam Aleksandrovu fotografiju i baš sam se potresao. Pozvao sam svog prijatelja Miloša Šaranovića i pitao sam koliko je potrebno novca da se uplati kako bi momak otišao na operaciju. Čim sam dobio odgovor, pozvao sam bankara i uplatio pare”, rekao je Biševac za Blic.

Biševac nije želeo previše da razgovara na ovu tešku temu, već je Aleksandru poželeo da što pre ozdravi.

Stalo mi je da pomognem kada god mogu. Voleo bih kada bi se i drugi uključili u razne humanitarne akcije. Hajde da pomognemo, svako koliko može. Meni tih nekoliko hiljada evra u ovom trenutku nije potrebno, a ovom momku može da spasi život. Ne želim puno da pričam o tome. Iskreno, mnogo mi je bilo teško kada sam video Aleksandra i pročitao sam da mu je želja da vidi prvi korak svoje ćerkice. Nisam imao nikakvu dilemu, odmah sam znao da moram da pomognem. Nismose još čuli, pošto verujem da ima dosta muka trenutno. Imam želju da popijem kafu sa Aleksandrom kada ozdravi i da ga upoznam. Ne želim da forsiram ovu priču, jedina mi je stalo da ozdravi”, zaključio je Milan Biševac.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама