Odbojka Odbojkašice

Crveno-bele u subotu dočekuju Jedinstvo (SP)

Izvor: Zvanični sajt SD Crvena zvezda

Odbojkašice Crvene zvezde u subotu 12. decembra u okviru 9. kola Viner Štetiše Super lige dočekuju Jedinstvo iz Stare Pazove.

Posle dve pobede nad Železničarom (0:3) i Jedinstvom iz Užica (3:1), crveno-bele su u prethodnom kolu doživele neuspeh na gostovanju u Subotici protiv NIS Spartaka rezultatom 3:1 i trenutno se nalaze na 4. mestu na tabeli sa 5 pobeda i 3 poraza uz 16 bodova.

Sa druge strane odbojkašice Jedinstva su, nakon poraza od Vizure (1:3), u prošlom kolu zabeležile trijumf nad Kraguj Volejformom maksimalnim rezultatom 3:0. Kao i Zvezda, imaju skor 5-3, ali i bod manje, pa se zbog toga nalaze na 5. mestu na tabeli.

Obe ekipe su u sredu u evropskim takmičenjima doživele poraz. Crvena zvezda je u prvom meču osmine finala Kupa CEV u Švajcarskoj izgubila od Volej Kenica sa 3:1, a istim rezultatom je i Jedinstvo poraženo u prvom meču šesnaestine finala Kupa izazivača u Francuskoj od ekipe Pariz Sen Klo.

Utakmica 9. kola Viner Štetiše Super lige između Crvene zvezde i Jedinstva iz Stare Pazove je na programu u subotu 12. decembra od 20 časova u dvorani USC Voždovac u Beogradu. Ulaznice će se prodavati na ulazu u dvoranu po ceni od 200 dinara. Meč će suditi Vladimir Simonović i Stanislava Simić.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama