Одбојка Одбојкаши

Zvezda protiv Novog Pazara za vrh tabele

Izvor: Zvanični sajt OK Crvena zvezda

Odbojkaši Crvene zvezde u sredu 9. decembra igraju zaostali meč 4. kola Viner Štetiše Super lige protiv Novog Pazara u Beogradu.

Crveno-beli se nalaze u sjajnoj formi. Posle poraza od Spartaka u Ljigu u prvom kolu, naši odbojkaši su nanizali 5 pobeda i to bez izgubljenog seta. Trenutno su drugi na tabeli sa 15 osvojenih bodova, ali i utakmicom manje u odnosu na lidera Vojvodinu NS seme.

Odličan početak sezone imali su i odbojkaši Novog Pazara koji su do sada ostvarili 4 pobede i dva poraza. Nalaze se na 4. mestu na tabeli sa 13 bodova.

Zvezdin primač servisa Dušan Stojsavljević nada se novoj pobedi svog tima.

Iza nas imamo teške 2-3 nedelje. Uspeli smo u tom periodu da dobro odigramo sve utakmice. Imali smo dan odmora, tako da ćemo biti spremni za Novi Pazar i nadam se novoj pobedi – izjavio je Stojsavljević.

Crveno-beli se nalaze u odličnoj formi što potvrđuje i podatak da su vezali pet pobeda bez izgubljenog seta u šampionatu, uz jedan maksimalan trijumf u Kupu. Ukoliko pobede Novi Pazar i osvoje nova tri boda odbojkaši Crvene zvezde će preuzeti prvo mesto na tabeli.

Mislim da možemo da nastavimo u istom ritmu, a da li će to biti pobede od 3:0, 3:1 ili 3:2 nije bitno. Bitno je da pobeđujemo i da podižemo formu još više. Imamo dobru ekipu, sa dosta dobrih igrača, atmosfera u timu je odlična i ona se prenosi na parket. Početni poraz protiv Spartaka u Ljigu je bio mali kiks, početna trema, što se vidi i iz utakmica koje su usledile. U nastavku šampionata smo rešili sve u svoju korist i nadam se da ćemo tako i nastaviti – zaključio je Stojsavljević.

Utakmica između Crvene zvezde i Novog Pazara igra se u sredu 9. decembra od 18 časova u dvorani USC Voždovac u Beogradu. Ulaznice će se prodavati na ulazu u dvoranu po ceni od 200 dinara. Meč će suditi Nenad Davidović i Vladimir Cvetković.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама