Фудбал Фудбал/Најава утакмица

Ponesi Zvezdin šal – uđi besplatno!

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Crvena zvezda će u subotu, 12. decembra, odigrati poslednju utakmicu ove kalendarske godine na svom stadionu.

Više od pet meseci je prošlo od utakmice kojom je Crvena zvezda otvorila novu sezonu. Beše 02. jul kada se nešto više od 25 hiljada ljudi okupilo na stadionu „Rajko Mitić“ da pogleda premijernu utakmicu Crvene zvezde, i Miodraga Božovića na klupi svog voljenog kluba. Kako je i sam Grof rekao nedavno na jednoj od konferencija za medije, „više se ni sami ne sećamo kada smo počeli“, aludirajući na veliki broj utakmica koji je odigran tokom ove godine.

Tom nizu utakmica došao je kraj. Crvenu zvezdu do kraja 2015. godine očekuju još dva izazova. Prvi u subotu, 12. decembra od 18 časova, kada će se kapije Zvezdinog stadiona otvoriti poslednji put ove godine. Fudbaleri Crvene zvezde će pokušati da „uknjiže“ i 18. uzastopnu pobedu i na taj način obore još jedan rekord. Protivnik četi Miodraga Božovića biće Radnik iz Surdulice, koji će po prvi put gostovati na beogradskoj Marakani.

Nakon teške, ali uspešne polusezone i velike pobede u derbi meču 20. kola nad Čukaričkim (7:2), FK Crvena zvezda je odlučio da nagradi navijače. Utakmici protiv Radnika besplatno će moći da prisustvuje svako ko sa sobom ponese Zvezdin šal. Dobra energija, zagrejani dlanovi i ljubav prema crveno-beloj boji se podrazumevaju. Biće ovo odlična prilika da navijači pozdrave svoje ljubimce koji su ih prethodnih meseci nebrojano puta obradovali, i da svi zajedno proslave jesenju titulu. Crvena zvezda ima čak 19 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Borac.

[youtube id=”Rq8-7vTjUbg”]

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама