Кошарка Кошарка/Вести

Crvena zvezda Telekom – Bajern u “Pioniru”

Autor: CZBG

KK Crvena zvezda Telekom poslednji meč prve faze Evrolige, protiv Bajerna iz Minhena, odigraće 18.decembra u dvorani “Pionir”.

Tu informaciju potvrdio je definitivno i Predsednik KK Crvena zvezda Telekom Nebojša Čović, koji je dodao da je na takvu odluku uticalo više faktora:
“Arena je interesantna, ali čim smo pobedili Himki doneli smo odluku da se protiv Bajerna igra u Pioniru. U KOmbank Areni je bio sastanak OEBS-a, sada idu pripreme za vaterpolo i futsal. Nema nas u Areni do februara, ako prodjemo u Top 16 fazu Evrolige”, rekao je Predsednik kluba koji se zahvalio navijačima na poverenju, i fantastičnoj podršci koju su pružili ekipi u velikim pobedama nad aktuenim prvakom Evrope Realom, i šampionom Evrokupa, ekipom Himkija.
Oba meča odigrana su u dvorani “Pionir” u izvanrednom ambijentu, koji crveno-bele definitivno očekuje i protiv Bajerna iz Minhena, narednog petka od 19 časova.
KK Crvena zvezda Telekom blagovremeno će obavestiti javnost i svoje pristalice o početku prodaje karata i svim pripremama, procedurama i merama obezbeđenja za jednu od najvažnijih utakmica koju naš klub igra u prvom delu ove sezone.

Скочи на траку са алаткама