Кошарка Кошарка/Вести

Čović: Navijači neće ići u Istanbul, Radonjić ima punu podršku

Izvor: Večernje novosti

Imam saznanje da navijači neće ići u Tursku na meč sa Fenerbahčeom. Ono što se dogodilo prošle godine je strašno – rekao je Čović aludirajući na ubistvo Marka Ivkovića

 Nebojša Čović Foto: Arhiva VN

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović zahvalio se danas navijačima na poverenju i fantastičnoj podršci i pozvao ih da ne idu na utakmicu protiv Fenerbahčea u Istanbul kako bi se izbegli mogući incidenti.

Navijač crveno-belih Marko Ivković nastradao je prošle godine u Istanbulu nakon sukoba sa pristalicama Galatasaraja.

– Imam saznanje da navijači neće ići u Turskoj, naša sugestija je da ne idu i mislim da neće ići. Ono što se desilo prošle godine je strašno i Zvezda ne vodi navijače – rekao je Čović novinarima u Basket Sitiju na Čukarici.

Dodaje da su realne šanse da crveno-beli drugi put zaredom igraju u Top16 fazi Evrolige.

– Sve je otvoreno, imamo još dve utakmice i realne šanse da ponovimo uspeh. Za tri godine postigli smo velike uspehe, a nekima je trebalo puno više. U ABA ligi imamo težak raspored, uz Evroligu, i mislim da su mogli biti bolji rezultati, ali i gori.

Čović je ponovio da trener Dejan Radonjić ima punu podršku.

– Porazi od Real Madrida i Himkija su jako teško dočekani, kao da je propao svet kada smo izgubili. Oba tima smo kasnije dobili i ko će da pojede jezik i one bljuvotine. Smenjivali su nam trenera pet puta, a već sam pričao da dok sam u klubu čaršija nam nikada neće menjati čoveka na klupi – zaključio je Čović.

Meč sa Fenerbahčeom je na programu u petak u 20.45.

Скочи на траку са алаткама