Fudbal Fudbal/Omladinski pogon

Omladinci bolji od Čukaričkog

Autor: CZBG, izvor: Sportski žurnal

Omladinci:

15. kolo – odloženi meč

Početak odloženog meča 15. kola doneo je presing gostiju, ali bez dobrih šansi. Prvu je ipak imao Čukarički, Jovanović je sjajno uposlio Vučićevića, koji je pokušao da zaobiđe golmana Zvezde Aleksandra Stankovića, ali bez promene rezultata. Milojević je u 21. minutu, uleteo u kazneni prostor i šutirao pored stative, da bi Luka Adžić iz slobodnog udarca sa 25 metara uzdrmao prečku, lopta se odbila do Nikole Jovanovića za vođstvo crveno-belih.

Početak drugog dela doneo je bolju igru domaćina, ali su prvi zapretili gosti. U 51. minutu, Lazar Romanić je šutirao sa distance, ali je Ćulibrk odbranio, uz dozu nesigurnosti. U 70. minutu, možda i najbolja šansa za ekipu sa Banovog brda, posle centaršuta najviši u skoku bio je Vučićević, ali sa gol-linije, loptu je akrobatskim potezom izbacio Nikola Jovanović. Čukarički je u finišu krenuo na sve ili ništa, posle centaršuta Vučićevića, na loptu je natrčao Mehmedović, ali golman Aleksandar Stanković, sjajnom paradom poslao je loptu u korner. U poslednjem napadau, Lazar Romanić se ponovo našao sam ispred golmana, ali još jednom je golman Ćulibrk spasao mrežu.

Ovom pobedom omladinci Zvezde su izbili na 2. mesto na tabeli omladinske lige Srbije, sa utakmicom manje i bodom manje od prvoplasirane Vojvodine.

Čukarički – Crvena zvezda 0:1 (0:1).

Gledalaca: 400. Strelac: 0:1 Jovanović (36).

A.Stanković, Crnadak, Pejović, F.Stanković, Vuković, Jovanović, Tufegdžić, Cvetković (90. Stojanović), Đurić (75. Petrović), Adžić (85. Vasiljević), Romanić.

Igrač utakmice: Nikola Jovanović (Zvezda).

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama