Fudbal Fudbal/Vesti

Markus Vilijams posetio fudbalere na treningu!

Izvor: http://crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde bili su veoma iznenađeni kada se na poslepodnevnom treningu pojavio i košarkaš Crvene zvezde, Markus Vilijams.

Plejmejker koji je nakon duže pauze u petak, 04. decembra, ponovo obukao crveno-beli dres i bio jedan od zaslužnih za veliku evroligašku pobedu Crvene zvezde protiv Himkija, poželeo je da poseti prostorije fudbalskog kluba.

Mnogi fudbaleri našeg kluba prate i košarku, te su redovni posmatrači utakmica KK Crvena zvezda. To nije promaklo ni Markusu Vilijamsu, pa je američki košarkaš, koji je postao jedan od miljenika Zvezdine publike, rešio da obiđe svoje kolege iz fudbalskog kluba i poželi im mnogo sreće u utakmici protiv Čukaričkog koja je na programu sutra (nedelja, 06. decembar).

Markus Vilijams je posmatrao trening crveno-belih, potom obišao i svlačionice prvog tima. Razgovaralo se o sinoćnjoj utakmici protiv Himkija, kao i o narednim izazovima koji čekaju obe sportske sekcije SD Crvena zvezda. Takođe, Markus je posetio i Zvezdinu prodavnicu koju nije napustio praznih ruku.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama