Košarka Košarka/Vesti

Čović: Računamo na Mekela, konačan roster 19. decembra

Izvor: Večernje Novosti

Što se tiče Gala Mekela, a i svih drugih igrača u Crvenoj zvezdi, rano je da pričamo o bilo kakvom konačnom rosteru. To direktno znači da računamo na sve igrače, kaže Nebojša Čović.

Prvi čovek KK Crvena zvezda Neboša Čović rekao jeda crveno-beli i dalje računaju na košarkaša Gala Mekela i poručio da za sada neće biti promena u timu.

Iako se prvobitno pojavila informacija da će izraelski plejmejker napustiti crveno-bele, to se neće dogoditi najranije do 19. decembra.

“Što se tiče Gala Mekela, a i svih drugih igrača u Crvenoj zvezdi, rano je da pričamo o bilo kakvom konačnom rosteru. To direktno znači da računamo na sve igrače, s tim što su službe u klubu tehnički morale da naprave pomeranje za Evroligin roster jer je tamo ograničen broj igrača i to je privremeno urađeno”, rekao je Čović Tanjugu.

Čović je izjavio da je Mekel ravnopravan igrač Zvezde i da je to stav stručnog štaba i uprave kluba.

“Prema tome do 18. decembra (utakmica sa Bajernom u poslednjem kolu prve faze Evrolige prim. aut) ćemo pratiti sve kako će ići, a dan kasnije znaćemo definitivno u kojem takmičenju ćemo učestvovati. Na osnovu toga imaćemo i konačan roster”, zaključio je Čović.

Zvezda je za takmičenje u Evroligi umesto Mekela prijavila Markusa Vilijamsa, kojem je istekla suspenzija od strane FIBA zbog korišćenja marihuane.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama