Košarka Košarka/Vesti

Čović: Mekel je igrač Zvezde

Autor: CZBG

Dragi posetioci našeg portala, pre nešto malo više od sat vremena, objavili smo da je Gal Mekel bivši igrač Crvene zvezde Telekom. Sve to je bilo utemeljeno na vesti koju su prenele Večernje Novosti, gde stoji “navodna” izjava trenera Dejana Radonjića koja glasi ovako:

“Mekel je skinut sa liste igrača Crvene zvezde. Više se neće vraćati u ekipu. Ostaje u Beogradu dok mu menadžeri ne nađu novi angažman. On je za nas bivši igrač.” 

Takođe, na sajtu Evrolige Mekel je skinut iz Zvezdinog rostera i sve je upućivalo na to da je saradnja iskusnog plejmejkera i našeg kluba završena, ili barem blizu završetka.

Međuti, malopre smo dobili zvanični emial iz našeg kluba sa izjavom predsednika Nebojše Čovića koju prenosimo u celosti.

“Što se tiče Gala Mekela i drugih igrača, rano je da pričamo o konačnom rosteru, jer na sve u potpunosti računamo. Tehnički, u ekipi su morali da naprave pomeranja na EL rosteru, jer je ograničen broj igrača, i to je samo privremeno uradjeno. Do 18.decembra ćemo pratiti sve kako ide, a naravno da ćemo posle 19.decembra, znati definitvno u kom ćemo takmičenju učestvovati, i na osnovu toga ćemo imati konačan roster. Gal je još uvek igrač kk Crvena zvezda, i to je stav i stručnog štaba i u Uprave kluba“. 

Šta je tačno, tj. ko je dao pravu i tačnu izjavu, ostaje nam da vidimo. Za verovati je zvaničnom stavu kluba, ali onda se postavlja logično pitanje odakle izjava trenera Radonjića i da li ju je on uopšte dao tj. da li je rekao ono što su Novosti prenel.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama