Кошарка Кошарка/Вести

Održan memorijalni turnir “Marko Ivković”

Izvor: http://kkcrvenazvezda.rs

U nedelju, 29. novembra 2015. godine, održan je prvi memorijalni košarkaški turnir Marko Ivković – Živiš.

Na turniru koji je održan u dvorani „Basket City” učestvovalo je čak 60 ekipa iz cele Srbije, ali i iz Crne Gore, i Republike Srpske.
Igrala se košarka „3 na 3″ a koliko je interesovanje vladalo među navijačima i simpatizerima našeg kluba, ali i poštovaocima momka koji je tragično nastradao u Istanbulu, govori i podatak da je turnir trajao od 11 časova, pa do 17.30 kada je odigrana finalna utakmica. Pobednik prvog memorijala je ekipa „Znaš ono”, koja je u uzbudljivom finalu bila bolja od „Čubure”. U borbi za treće mesto, ekipa „Las Padinas” je pobedila ekipu „Foče”.
KK Crvena zvezda je sa velikim zadovoljstvom ustupila na korišćenje svoju halu u kojoj je održan celodnevni turnir. Priznanja za prve tri ekipe uručili su Nebojša Čović, predsednik KK Crvena zvezda i Nemanja Dangubić, prvotimac crveno-belih.
Kako su turnir, kao još jedan način i vid sećanja na Marka Ivkovića Jagodu”  svi ocenili kao veoma uspešan, on će od sada svake godine biti tradicionalni. I na taj način će se čuvati uspomena i sećanje na Marka Ivkovića. Živiš!

 

Скочи на траку са алаткама