Фудбал

Marko Grujić najbolji u oktobru!

Izvor: Zvanični sajt SD Crvena zvezda

Posle Alkeksandra Kataia koji je bio najbolje ocenjeni igrač domaćeg prvenstva za mesec avgust, lepo priznanje stiglo je i na adresu Marka Grujića.

Nastavljena je akcija sindikata „Nezavisnost“ u kojoj učestvuju mnogobrojne medijske kuće. Svakog meseca, u anketi se bira najbolji igrač Superlige. Mesec oktobar pripao je prvotimcu Crvene zvezde, Marku Grujiću, koji je osvojio 81 bod ispred drugoplasiranog Srđana Vujaklije iz Borca (55 bodova). Podsećamo, u mesecu avgustu pobednik je bio Aleksandar Katai, dok je najbolji u septembru bio Filip Knežević (Borac).
– Ovo priznanje je za mene velika čast, a biće i dodatna obaveza za ubuduće. Tim igra odlično i praktično svako od nas iskoči nekog meseca. Ono što je najbitnije je da nastavimo ovako da igramo i pobeđujemo na zadovoljstvo naših navijača. Otvorila nam se šansa da oborimo i neke rekorde i treba da je iskoristimo. Što se mene tiče sve ide kako sam planirao, ustalio sam se u ekipi i sada mi je želja dupla kruna, pa i da stigne poziv u A reprezentaciju – rekao je Marko Grujić, koji je u prostorijama SOS kanala primio nagradu za najboljeg igrača Superlige meseca oktobra.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама