Фудбал Фудбал/Звездаштво

Manguparija se vraća na staru adresu

Izvor: Mozzartsport.com

Da Zvezda u fudbalu pored vrhunskog ima i duhovitog trenera, uverili su se mnogi Zvezdaši na konferencijama za štampu gde je gospodin Božović uvek u stilu velikog mangupa odgovarao novinarima. Sad je ‘stradao’ i simpatizer Partizana. O čemu se zapravo radi, možete pročitati u tekstu ispod.

Zanimljiva scena jutros u Skadarskoj ulici

Već smo navikli da konferencije za medije Miodraga Grofa Božovića predstavljaju svojevrsni šou-tajm šefa stručnog štaba Crvene zvezde. A neposrednost u komunikaciji iskusni crnogorski stručnjak pokazao je i tokom jutrašnjeg slikanja za potrebe kalendara najtrofejnijeg srpskog kluba.

Trener Crvene zvezde imao je zadatak da sa kompletnim stručnim štabom pozira u klupskoj opremi u Skadarskoj ulici. Bila je to idealna prilika da brojni navijači kluba sa Marakane stisnu ruku Grofu, neki naprave i selfi fotografiju… Naravno, kao što je to uobičajeno u podeljenom gradu bilo je i fanova Partizana.

Većina njih je samo oštrim pogledima pozdravila stručni štab Crvene zvezde, dok je jedan od fanova crno-belih upotrebio slogan koji predstavlja folklor svakog večitog derbija (“P…. ciganske”)… Dakle, ništa neuobičajno, ali je Miodrag Grof Božović imao spreman odgovor:
“Sine, da li je tebi hladno ovih dana”,  uz osmeh se trener Crvene zvezde obratio navijaču Partizana…

Naravno, možda je mislio na vremenske prilike u Beogradu, ali pre će biti da je Božović aludirao na ogromnih “minus 21”, koliko trenutno ima Partizan u odnosu na Božovićevu četu…

Kako bilo tu je verbalni okršaj završen. Svako je otišao svojim putem. Reklo bi se zdravo rivalsko peckanje…

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама