Одбојкашице

U petak dva meča Crvene zvezde na Banjici

Izvor: www.okcrvenazvezda.com

Ljubitelji odbojke i navijači Crvene zvezde moći će u petak 27. novembra da uživaju u mečevima obe ekipe crveno-belih u dvorani USC Voždovac na Banjici, u Beogradu.

Prvo će na teren muška ekipa Crvene zvezde koja se u okviru 6. kola Viner Štetiše Super lige sastaje sa ekipom Niša od 17,30 časova, a potom će i Zvezdine dame, od 20 časova, ugostiti Jedinstvo iz Užica u okviru 7. kola Viner Štetiše Super lige za seniorke.

U prvih pet kola Niš je zabeležio četiri pobede i jedan poraz i zauzimaju drugo mesto na tabeli. Zanimljivo je da Nišlije do sada nisu odigrali utakmicu a da nije igrano u pet setova. U poslednjem kolu su savladali Partizan sa 3:2, a prethodno su doživeli prvi neuspeh protiv Radničkog u Kragujevcu istim rezultatom.

Primač servisa Crvene zvezde Nemanja Jakovljević ističe da Niš treba shvatiti veoma ozbiljno.

Pripremamo se za duel sa Nišlijama na najbolji mogući način i tu utakmicu shvatamo veoma ozbiljno, baš kao i svaku prethodnu. Niš je nova ekipa u Viner Štetiše Super ligi i igraju veoma dobro. Trudićemo se da ostvarimo trijumf u tom duelu, kao što se od Crvene zvezde uvek i očekuje – izjavio je Jakovljević.

Zvezdine dame će u duelu protiv Jedinstva iz Užica morati da opravdaju ulogu favorita. Užičanke su na pretposlednjem 9. mestu na tabeli sa samo jednom pobedom i to upravo u prethodnom 6. kolu protiv konkurenta u borbi za opstanak Kraguj Volejforma (3:1).

Tehničarka crveno-belih Aleksandra Brđović uverena je u ubedljiv trijumf svoje ekipe.

Kada igrate u Crvenoj zvezdi očekivanja su uvek najviša. Jedinstvo je na pretposlednjem mestu na tabeli i bori se za opstanak, tako da u taj meč ulazimo kao veliki favoriti. Nismo još uvek igrali sa njima, imamo iz njihovih prethosnih mečeva pripremu i verujem da neće biti problema. Nadam se da ćemo trijumfovati maksimalnim rezultatom – rekla je Aleksandra Brđović.

Utakmica muških ekipa Crvene zvezde i Niša je na programu od 17,30 časova, a sudiće Vladimir Cvetković i Nenad Davidović. Meč ženskih ekipa Crvene zvezde i Jedinstva iz Užica će početi oko 20 časova, a pravdu na tom susretu deliće Jovana Vuković i Branislav Jovančić. Ulaznice za oba susreta prodavaće se na ulazu u dvoranu USC Voždovac na Banjici po ceni od 200 dinara. Ulaznice će važiti za oba meča.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама