Фудбал Фудбал/Омладински погон

Omladinski pogon: omladinci i kadeti bolji od Novog Pazara

Autor: CZBG, izvor: Sportski žurnal

Omladinci:

17. kolo

Pazarci su odolevali gotovo sat vremena, a onda je Crnadak obezbedio doamćinima prednost. Bila je to kruna inicijative Crvene zvezde iako meč nije obilovao nekim velikim šansama. Beograđani su u poslednjim trenucima obezbedili pobedu, a strelac je bio rezervista Kovač.

Crvena zvezda – Novi Pazar 2:0 (0:0). Gledalca: 200. Strelci: 1:0 Crnadak (55). 2:0 Kovač (90).

A.Stanković, Petrović (Čitaković), Pejović, F.Stanković, Vasiljević, Jovanović, Crnadak, Cvetković, Đurić (Kovač), Adžić (Ma.Stojanović), Platiša (Filipović).

Igrač utakmice: Andrija Crnadak (Zvezda).

Kadeti:

17. kolo

U neobičnoj utakmici crveno-beli su upisali tri bodaiako je rutinsku pobedu mogao u pitanje da dovede Jokić, koji je najpre zatresao svoju,a potom 3 minuta kasnije i protivničku mrežu. Tek ulaskom rezervista Crvena zvezda je uspela da slomi otpor Pazaraca, a pogodak za domaćina postigao je Fedor Galečić. Ranko Jokić je auto-golom 3 minute pre kraja uneo neizvesnost, ali je pogotkom u 90. minutu uspeo da se iskupi pogtkom na drugoj strani.

Crvena zvezda – Novi Pazar 2:1 (0:0). Gledalaca: 100. Strelci: 1:0 Galečić (65), 1:1 Jokić (auto-gol 87), 2:1 Jokić (90).

Milović (63. Kostić), Bogdanović, Milunović (59. Mihajlović), Jokić, Terzić (68. Rakić), Puzić, M.Z.Nikolić, Vukmanović (36. Tričković), Perić, Tomašević (46. Galečić), Joveljić (75. Sićović).

Igrač utakmice: Fedor Galečić (Zvezda)

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама