Odbojka Odbojka/Izveštaji Odbojkašice

Odbojkašice ubedljive protiv Železničara

Izvor: http://www.okcrvenazvezda.com

Crvena zvezda je lakše od očekivanog došla do trijumfa protiv Železničara u Lajkovcu u 6. kolu Viner Štetiše Super lige rezultatom 0:3, po setovima 18:25, 22:25, 19:25.

Crveno-bele su odigrale odličan meč, neutralisale su najbolje protivničke igračice i posle samo tri seta upisale su četvrti trijumf u šampionatu.

Posle poraza od TENT-a trener gošći Aleksandar Bošković je „promešao karte“, ali je tokom susreta imao priliku da pruži šansu još nekim igračicama.

Lajkovčanke su bile ravnopravan rival samo u drugom setu, kada su tokom većeg dela igre imale prednost koju je naša ekipa sustigla, a potom, u završnici, prestigla i na kraju je duplirala vođstvo. Zvezda je rutinski privela meč kraju i trijumfovala maksimalnim rezultatom.

Ponovo je sjajna bila Bojana Milenković, koja je nanizala 21 poen. Dvocifrene u našem timu bile su još Sekulić sa 12 i Đerisilo sa 11 poena (za samo jedan set). Kod domaćih, bolje od ostalih bile su Jovičić sa 14 i Andrić sa 10 poena.

U narednom kolu, sledećeg vikenda, Crvena zvezda dočekuje odbojkašice Jedinstva iz Užica.

Železničar – Crvena zvezda 0:3 (18:25, 22:25, 19:25)
Hala sportova Lajkovac. Gledalaca: 300. Sudije: Goran Gradinski i Svetlana Zotović. Trajanje meča: 79 minuta.
ŽELEZNIČAR: Janković (libero), Veljković 5, Andrić 10, Lazarević 1, Simonović, Aćimović 6, Jovičić 14, Knežević (libero), Kompirović, Filipović, Mitrović, Martinović 6. Trener: Nikola Jerković.
CRVENA ZVEZDA: Đurišić 6, Sekulić 12, Čanak 4, Marinković 6, Rosić (libero), Brđović, Radmilović, Milenković 21, Pucarević, Kecman, Zlatić (libero), Đerisilo 11. Trener: Aleksanar Bošković.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama