Odbojka Odbojka/Izveštaji Odbojkašice

Poraz Zvezde od TENT-a

Izvor: Zvanični sajt SD Crvena zvezda

Odbojkašice Crvene zvezde doživele su poraz u 5. kolu Viner Štetiše Super lige od obrenovačkog TENT-a sa 1:3, po setovima 25:23, 16:25, 18:25, 18:25.

Gošće su iznenadile Crvenu zvezdu koja je na ovoj utakmici predstavila i Ivanu Đerisilo.

Njenih 21 poen nije pomoglo crveno-belima da ostvare pobedu kojoj su se sigurno nadale, ali za koju nisu pružile maksimum. Poraz je bio neminovan, jer su i pored vođstva od 1:0 u naredna tri seta bile potpuno nadigrane.

Prvi period naše odbojkašice su dobile uz dobru igru, ali i dosta grešaka gošći. TENT je sa dosta respekta igrao taj period igre, a kako i ne bi kada su sa druge strane mreže bile dve ponajbolje igračice Srbije svih vremena Vesna Čitaković-Đurišić i Ivana Đerisilo.

Zvezda bi samo do sredine setova bivala koliko toliko ravnopravan rival, ali su sve završnice pripale razigranim gošćama.

Najefikasnija u redovima naše ekipe bila je Ivana Đerisilo sa 21 osvojenim poenom. Anastasija Sekulić je dodala 14, a Bojana Milenković 11 poena. Nezaustavljiva za crveno-bele bila je Jelena Mlađenović koja je za TENT osvojila 25 poena.

Ovo je drugi poraz Crvene zvezde u Viner Štetiše ligi. U narednom kolu crveno-bele gostuju Železničaru u Lajkovcu, a u sredu 18. novembra od 19,30 časova Zvezdine dame gostuju u Smederevu gde će odigrati meč osmine finala Kupa Srbije.

Crvena zvezda – TENT 1:3 (25:23, 16:25, 18:25, 18:25)
Dvorana: USC Voždovac na Banjici. Gledalaca: 200. Sudije: Zoran Radovanović (Stara Pazova) i Jovan Jovanović (Beograd). Trajanje meča: 99 minuta.
CRVENA ZVEZDA: Đurišić 8, Sekulić 14, Čanak 7, Milenković 11, Pucarević, Đerisilo 21, Rosić (libero), Brđović, Kecman, Marinković, Radmilovič,Tasić. Trener: Aleksandar Bošković.
TENT: Mitrović 9, Roganović 7, Mlađenović 25, Vučićević 14, Stanimirović 8, Kaličanin 11, Vukomanović (libero), Ćeranić, Gajić, Pilipović, Đurić (libero), Veljović. Trener: Marijana Boričić.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama