Одбојка Одбојка/Вести Одбојкашице

Sekulić: Dobro poznajemo ekipu TENT-a

Izvor: Zvanični sajt SD Crvena zvezda

Samo tri dana posle pobede nad Kralovim Polem u Kupu CEV, odbojkašice Crvene zvezde očekuje duel sa obrenovačkim TENT-om u Viner Štetiše Super ligi.

Crveno-bele se nalaze u dobroj formi, nižu pobede, a poslednju su ostvarile protiv ekipe Kralovo Pole u revanš meču šesnaestine finala Kupa CEV. Slavile su sa maksimalnih 3:0 i uz trijumf u Češkoj, kada je bilo 3:2 za naš tim, plasirale su se u narednu rundu takmičenja gde će voditi borbu sa švajcarskim Volej Kenicom.

Izabranice Aleksandra Boškovića su vezale i dve pobede u domaćem šampionatu. U perthodnom kolu su savladale Dinamo u Pančevu sa 0:3, a kolo pre toga su na domaćem parketu rezultatom 3:1 pobedile MD Zrenjanin. Sa druge strane, TENT je takođe vezao dve pobede. Posle poraza u drugom kolu od NIS Spartaka u pet setova, Obrenovčanke su trijumfovale u duelima sa Jedinstvom u Staroj Pazovi (1:3) i Kragujem Volejformom (3:0). Obe ekipe imaju isti broj bodova, pobeda i poraza, osvojenih i izgubljenih setova, ali je TENT ispred Crvene zvezde, na trećem mestu, zbog veće razlike u poen količniku.

Crveno-bele dobro poznaju narednog rivala. Odigrale su nekoliko prijateljskih mečeva u pripremnom periodu, a u poslednjem duelu na “Šakotinom memorijalu” slavio je naš tim sa 3:0.

– Dosta toga znamo o TENT-u, u kojem će sastavu igrati i od koga nam preti opasnost. Sa njima smo odigrali i nekoliko prijateljskih mečeva u pripremnom periodu. Ništa se znatno nije promenilo od tada. Igraćemo po dogovoru sa stručnim štabom i daćemo sve od sebe da zabeležimo još jedan trijumf – izjavila je Anastasija Sekulić.

Mlada primačica servisa iz utakmice u utakmicu pruža sve bolje partije, a na meču protiv ekipe Kralovo Pole bila je najefikasnija.

– Stvarno je osećaj fenomenalan. Još uvek mi se sležu utisci, ali uz ovekve trenere i ekipu, uz ovakvu podršku, mogu samo da napredujem. Trudćiu se da budem još bolja – rekla je presrećna Anastasija.

Utakmica 5. kola Viner Štetiše Super lige između Crvene zvezde i TENT-a igraće se u petak 13. novembra od 18 časova u dvorani USC Voždovac na Banjici u Beogradu. Ulaznice će se prodavati na ulazu u dvoranu po ceni od 200 dinara. Meč će suditi Zoran Radovanović i Jovan Jovanović.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама