Фудбал

U subotu protiv Ludogoreca

Izvor: Zvanični sajt SD Crvena zvezda

U subotu, 14. novembra, Crvena zvezda će u Razgradu odigrati prijateljsku utakmicu protiv šampiona Bugarske, ekipe Ludogoreca.

Naime, nakon 14 uzastopnih pobeda u okviru domaćeg šampionata, crveno-beli će reprezentativnu pauzu iskoristiti kako bi odigrali prijateljski meč koji je, ujedno, i dobra provera za izabranike Miodraga Božovića. Polazak iz Beograda zakazan je za petak u prepodnevnim časovima, a tokom dana je predviđen i jedan trening na stadionu Ludogoreca. Utakmica je na programu u subotu, 14. novembra u 15 časova po srpskom vremenu.
Na spisku putnika neće se naći Damir Kahriman, Marko Petković i Aleksandar Katai, kao ni Luka Jović, Vukašin Jovanović, Marko Grujić i Srđan Plavšić zbog obaveza u reprezentativnim selekcijama. „A“ reprezentaciju 13. novembra u Ostravi očekuje prijateljska utakmica protiv Češke, dok mlada reprezentacija Srbije istog dana na stadionu „Karađorđe“u Novom Sadu protiv Italije igra kvalifikacioni meč za plasman na Evropsko prvenstvo. Takođe, Vladimir Jovović će nastupiti sa selekciju Crne Gore.
Petar Orlandić će se treninzima ekipe pridružiti naredne nedelje.
U Bugarsku će putovati i omladinci našeg kluba – golman Aleksandar Stanković i vezista Luka Adžić, kao i kadet Luka Ilić.
Na spisku se nalaze:
Golmani: Nemanja Supić, Aleksandar Stanković.
Odbrambeni igrači: Aleksandar Luković, Savo Pavićević, Mamadu Mbođ, Miloš Cvetković, Dušan Anđelković, Zoran Rendulić, Luis Ibanjez.
Igrači sredine terena: Saša Stojanović, Idan Vered, Bruno Matos, Nemanja Ahčin, Mičel Donald, Mihailo Ristić, Nenad Gavrić, Slavoljub Srnić, Luka Adžić, Luka Ilić.
Napadači: Hugo Vieira, Predrag Sikimić.
Fudbaleri Crvene zvezde u Beograd se vraćaju u subotu nakon utakmice.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама