Fudbal Fudbal/Omladinski pogon

Kadeti poraženi od Čukarićkog

Autor: CZBG, izvor: ”Sportski žurnal”

Kadeti:

15. kolo:

Čukarički – Crvena zvezda 3:2 (1:1). Gledalaca: 250. Strelci: 0:1 Ilić (16), 1:1 Radić (34), 2:1 Marković (54), 3:1 Marković (73), 3:2 M.Z.Nikolić (90 – penal).

Savić, Perić, Milunović, Rakić, Tričković, Puzić (Vukmanović), M.Z.Nikolić, Ilić (Jokić), Kovač, Sićović (Tomašević), Galečić.

Igrač utakmice: Radić (Čukarički).

Šansu za domaće imao je u 15. minutu Markovića, posle prodora Radića. Crveno-beli su poveli posle kontranapada galečića, precizan sa peterca bio je Luka Ilić. Čukaričani su izjednačili posle prekršaja nad Lazićem, slobodan udarac iskosa sa 20 metara izveo je Radić, a lopta se od stative odbila u mrežu. Pred odlazak na odmor, golman Petrović odbranio je udarce napadača Zvezde Kovača i Galečića.

Nastavak je protekao u znaku domaćih, koji su preokrenuli pogotkom Markovića, posle prodora i dodavanja Radića sa leve strane. Gosti su bili najbliže izjednačenju u 69. minutu, Vukmanović je pogodio stativu. Pobednik se nazirao od 73. minuta, Radiće je na centru ukrao loptu odbrani rivala i uposlio Markovića kome nije bilo teško da savlada golmana Savića. Uteha za crveno-bele u finišu sa penala, kapiten Nikolić je snažno šutirao i delimično ublažio loš utisak gostiju u drugom delu meča.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama