Одбојка Одбојка/Извештаји Одбојкаши

Ekspresna pobeda crveno belih u Inđiji

Izvor: Zvanični sajt SD Crvena Zvezda

Ekspresno, bez problema, Crvena zvezda je ostvarila trijumf u Inđiji, čime je domaćina ostavila na dnu karavana, sa samo jednim osvojenim bodom.

Izabranici Dragana Kobiljskog već na startu su pokazali razliku u kvalitetu, pa im je za pobedu bilo potrebno tek nešto više od sat vremena.

Uvodno vođstvo od 8:5 crveno-beli su bez muke uvećavali tokom seta. Nakon nešto lošijeg izdanja u CEV kupu, Aleksandar Gmitrović posebno je bio raspoložen u pobedničkom timu, pa je od starta predvodio napad.

I u nastavku su Beograđani dominirali terenom. Uz nezaustavljivog Gmitrovića, raspoložen je bio i dojučerašnji Inđijac Škrbić, pa je šampion Srbije za identično vreme, kao u prvom setu, duplirao prednost.

Bio je zadovoljan strateg crveno-belih igrom svojih izabranika, koji nisu spuštali tempo. Sa druge strane, Tomo Micić i Uglješa Pešut su pokušavali da poraz učine prihvatljivijim, ali je odličan napad Zvezde, kao i velika razlika u broju as poena (14:1), gostima donela nedostižnu prednost.

Korektor Aleksandar Gmitrović je bio najefikasniji na meču sa 17 osvojenih poena. Pratili su ga primači servisa Nemanja Jakovljević sa 14 i Aleksandar Škrbić sa 13 poena.

U sledećem kolu Crvena zvezda će dočekati Novi Pazar narednog vikenda.

Inđija – Crvena zvezda 0:3 (18:25, 17:25, 19:25)
Inđija – Sportska hala. Gledalaca: 400. Sudije: Janković i Leko. Trajanje meča: 66 minuta.
INĐIJA: Sretenović, Pešut 12, Janjić 3, Grković 1, Čolović (libero), Elezović, Micić 11, Stević, Kovačević 9. Nisu igrali: Lalić i Andrić. Trener: Vladimir Šarenac.
CRVENA ZVEZDA: Okolić 2, Jevtić (libero), Đurđević 2, Škrbić 13, Gmitrović 17, Milutinović 3, Jakovljević 14, Munćan 8, Buculjević. Nisu igrali: Stojsavljević, Blagojević i Veljović. Trener: Dragan Kobiljski.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама