Fudbal Fudbal/Vesti

Zvezda: “Laž je da smo falsifikovali Rajkovićev potpis”

Autor: CZBG, izvor: zvanični sajt

Crvena zvezda je još jednom prinuđena da se obrati javnosti usled novih, bezočnih pokušaja destabilizacije našeg kluba.

U tabloidu “Alo” pod naznakom ekskluzivno, izvesni novinar Emir Selmani objavio je informaciju da je Crvena zvezda želela da prevari UEFA uz tvrdnju da sa našim doskorašnjim golmanom Predragom Rajkovićem nije potpisan sporazum o reprogramu dugova. Ta informacija je apsolutna laž, zbog čega smo javnosti stavili na uvid ugovor koji je Rajković potpisao sa Crvenom zvezdom i iz koga se jasno vidi da ne postoji bilo kakav problem. Toliko o relevantnosti pomenutog tabloida i njegove uređivačke politike.
Ipak, ono što zabrinjava je besraman pokušaj urušavanja našeg kluba u trenutku kada sigurnim korakom korača ka šampionskoj tituli. Pošto je postalo očigledno da je Crvena zvezda kvalitetom dominantna u Srbiji, da je ubedljivo najgledanija, da je postavila dobre temelje za budućnost, neki krugovi su spremni da idu do te mere da nacionalnu instituciju, što naš klub bez pogovora jeste, bezočnim lažima diskredituju u UEFA i time izazovu žestoku kaznu za naš klub. Treba da je sramota svakog novinara koji je spreman da izvršavanjem nečijih naloga, pokuša da diskredituje bilo koji domaći klub pred međunarodnim fudbalskim organima – i to lažima.
Ali neće im to uspeti. Ni nalogodavcima ni izvršiocima. Crvena zvezda ima dokaze kako radi i oni su u svakom trenutku na raspolaganju svim nadležnim fudbalskim organima, domaćim i inostranim. Našim navijačima poručujemo da je današnja laž u listu “Alo” tek jedan u nizu napada na naš klub i da ih očekujemo još u narednom periodu, jer je očigledno da nekima smeta uspešna Crvena zvezda. Na njihovu žalost, sigurni smo da ćemo prebroditi sve prepreke i iz svega izaći još jači i moćniji, i da ćemo sledeće godine igrati u Evropi, nadamo se u Ligi Šampiona. Ovi koji žele da unište Crvenu zvezdu, očigledno su zaboravili moto pod kojim ju je najveća navijačka populacija na Balkanu sedam decenija stvarala: SVE PROLAZI, ZVEZDA TRAJE!

sporazum

 

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama