Одбојка Одбојка/Извештаји Одбојкашице

Odbojkašice pobedile u Pančevu

Izvor: Zvanični sajt SD Crvena zvezda

Crvena zvezda je odigrala sjajan meč protiv Dinama u Pančevu, zabeležila je treći trijumf u sezoni i osvojila deseti bod.

U prva dva seta crveno-bele su bile bolji rival, kontrolisale su rezultat i konstantno imale prednost. Naše odbojkašice su oba puta rivalu prepuštale po 20 poena.

Daleko više uzbuđenja bilo je u trećem periodu. Tada je Dinamo poveo od starta, imao je i 21:18, ali to Pančevkama nije bilo dovoljno. Zvezda je brzo preokrenula (22:21), a potom i rutinski privela meč kraju – 25:22.

Najefikasnija na meču bila je Bojana Milenković koja je osvojila 22 poena. Кatarina Marinković i Vesna Đurišić dodale su po 9 poena. U ekipi Dinama istakla se Nina Кocić sa 18 poena.

Crveno-bele već u utorak 10. novembra u 18 časova očekuje revanš meč šesnaestine finala Кupa CEV protiv ekipe Кralovo Pole. U prvom meču u Češkoj Zvezda je slavila sa 3:2, pa joj bilo koji trijumf u ovom meču garantuje plasman u osminu finala.

Posle pobede u Pančevu i osvojena tri boda odbojkašice Crvene zvezde imaju tri trijumfa i 10 bodova. U narednom kolu izabranice Aleksandra Boškovića dočekuju obrenovački TENT.

Dinamo – Crvena zvezda 0:3 (20:25, 20:25, 22:25)
Dvorana: „Strelište”. Gledalaca: 100. Sudije: Darko Savić i Milan Milošević. Trajanje meča: 74 minuta.
DINAMO: Ašćerić 6, Đurđević (libero), Lazić 5, Petrović 10, Gonzales-Tomašević, Vladisavljev (libero), Trajković 2, Stojanović 2, Simić 7, Кocić 18, Stojković 1, Marković. Trener: Aleksandar Vladisavljev.
CRVENA ZVEZDA: Đurišić 9, Sekulić 5, Čanak 5, Marinković 9, Rosić (libero), Radmilović, Jakšić, Milenković 22, Tasić, Pucarević 1, Кecman 2, Zlatić (libero). Trener: Aleksandar Bošković.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама