Odbojka Odbojka/Vesti Odbojkaši

Škrbić: Daćemo sve od sebe da pobedimo Inđiju

Izvor: Zvanični sajt SD Crvena zvezda

U trećem kolu Viner Štetiše lige odbojkaše Crvene zvezde očekuje gostovanje u Inđiji.

Crveno-beli su u prethodnom kolu uspeli maksimalnim rezultatom da savladaju Vojvodinu NS seme i tako, protiv velikog rivala, ostvare prvu pobedu u sezoni.

Ipak, izabranici Dragana Kobiljskog su u sredu doživeli poraz, ovoga puta u Kupu CEV protiv finskog VaLePa iz Sastamale, pa će posle dugog puta i teškog gostovanja već nakon tri dana imati novi izazov.

Odbojkaši Inđije su sezonu počeli sa dva poraza. Na premijeri su izgubili od novajlije u ligi, ekipe Niša. Iako su vodili sa 2:0, na kraju je bilo 2:3, da bi u drugom kolu bili poraženi od Partizana sa 3:1.

Jedan od najstandardnijih igrača Crvene zvezde u novoj sezoni je primač servisa Aleksandar Škrbić.

– Ambicije Zvezde su jasne i mi uvek idemo na pobedu. Utakmica u Finskoj nam je mnogo značila, pogotovo za mlađe igrače. Mislim da smo mlada ekipa i da možemo dosta da napredujemo, a to smo dokazali u meču protiv Vojvodine. To je utakmica koja nam je dala odskočnu dasku za dalji nastavak takmičenja i u Evropi, a i u domaćem šampionatu – rekao je Škrbić.

Prethodne dve sezone Škrbić je igrao za Inđiju i vrlo dobro poznaje narednog rivala Zvezde.

– Prethodne dve godine sam igrao za Inđiju. Znam da su to dobri momci, dobri igrači. Biće nam teško, pogotovo zbog toga što igramo na njihovom terenu. Daćemo sve od sebe da se u Beograd vratimo sa pobedom – zaključio je Škrbić.

Utakmica 3. kola Viner Štetiše Super lige između Inđije i Crvene zvezde igraće su u subotu 7. novembra od 19 časova u Sportskoj hali u Inđiji. Meč će suditi Mirko Janković i Robert Leko.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama