Одбојка Одбојкашице

Pucarević: Želimo pobedu i u Pančevu

Izvor: Zvanični sajt SD Crvena zvezda

Odbojkašice Crvene zvezde u subotu gostuju ekipi Dinamo u Pančevu u četvrtom kolu Viner Štetiše Super lige.

Nakon pobede u Češkoj u prvom meču šesnaestine finala Kupa CEV i trijumfa nad MD Zrenjaninom u domaćem šampionatu, crveno-bele će pokušati da nsatave trijumfalni niz.

Naredni protivnik Crvene zvezde doživeo je dva poraza na početku sezone, od NIS Spartaka i Jedinstva iz Stare Pazove, oba puta sa po 3:1. U prethodnom kolu Dinamo je slavio na gostovanju Kraguj Volejformu sa 0:3.

Kapiten crveno-belih Marija Pucarević očekuje da njena ekipa nastavi sa pobedama.

– Igrali smo sa njima u pripremnom periodu i tada smo ih pobedili, tako da poznajemo ekipu Dinama. Iskustvo Vesne Čitaković je ogromno i ono će nam mnogo značiti na meču u Pančevu. Ne očekujemo laku utakmicu, jer nijedan protivnik nije lak, ali naravno da očekujemo pobedu – izjavila je organizatorka Zvezdine igre.

Nakon meča u Pančevu crveno-bele već u utorak očekuje revanš šesnaestine finala Kupa CEV protiv ekipe Kralovo Pole. Zvezda je slavila posle velikog preokreta u Češkoj sa 2:3.

– Ni mi ni oni nismo bili na zavidnom nivou u prvoj utakmici. Ovoga puta ćemo igrati pred našom publikom i smatram da ćemo biti bolje i da ćemo na kraju slaviti – rekla je Marija Pucarević.

Utakmica 4. kola Viner Štetiše Super lige između Dinama i Crvene zvezde na programu je u subotu 7. novembra od 18 časova u Hali sportova Strelište u Pančevu. Meč će suditi Darko Savić i Milan Milošević.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама