СДЦЗ

Jasan cilj Zvezdinih džudista

Izvor: Zvanični sajt SD Crvena zvezda

Džudisti Crvene zvezde u odličnom raposloženju očekuju predstojeće, najjače domaće klupsko takmičenje, Super ligu Srbije.
Trofejni klub iz Ljutice Bogdana proteklu sezonu završio je sa velikim uspehom, posle učešća u domaćem ligaškom nadmetanju, crveno beli su na Evropskom klupskom prvenstvu osvojili treće mesto.

– Nova sezona i novi izazov. Ove godine se nadamo da ćemo ispisati novu stranicu. Najvažnije je da su svi zdravi i spremni da izađu na borilište Sportske dvorane Čair – rekao je Andrija Đurišić, sportski direktor DžK Crvena zvezda.

Crveno beli tim ove sezone predstavljaće podmlađena ali iskusna ekipa boraca. Ova ekipa je minulog decembra osetila čar učešća na klupskoj međunarodnoj sceni koja je pandan Ligi šampiona u fudbalu. U konkurenciji najboljih evropskih klubova, džudoke Crvene zvezde ostvarile su istorijski uspeh osvajanjem trećeg mesta.

– Naše ambicije su uvek iste, bez obzira na takmičenje na kome učestvujemo. Poštujemo sve protivnike ali kao i uvek naš cilj je osvajanje titule. Idemo korak po korak ka željenom rezultatu – zaključio je Andrija Đurišić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама