Fudbal Fudbal/Vesti

Božović: Da ponesemo sutra svi po sveću?

Izvor: mondo.rs

Fudbalski klub Crvena zvezda opet je danas ostao bez struje i to baš pred konferenciju za novinare uoči utakmice sa Metalcem u 17. kolu Superlige. Božović: “Razmišljamo da radimo na bežičnu struju ili da je krademo sa bandera”.

Miodrag Božović, Zvezda, struja

Zvezda je opet u mraku!

Baš uoči početka konferencije za novinare trenera Crvene zvezde Miodraga Božovića (u 13h) pred meč sa Metalcem, objekat u Ljutice Bogdana je ostao bez struje.

Božović i novinari pričali su pod dnevnim svetlom na terasi ispred press centra.

Ovo je drugi put ove nedelje da Zvezda ostaje bez struje zbog nagomilanih dugova. Prethodno, u ponedeljak, zbog, kako je saopšteno iz EPS-a duga od 39,9 miliona dinara (oko 300.000 evra), a struja je uključena pošto je postignut dogovor o reprogramu i nakon uplate od 4,6 miliona dinara.

Zvezdin generalni direktor Zvezdan Terzić najavio je tada mogućnost da lider Superlige do kraja jesenjeg dela utakmice kao domaćin zbog štednje igra u dnevnom terminu, ali je uprkos tome, sutrašnji meč 17. kola protiv Metalca iz Gornjeg MIlanovca najavljen za 18 sati i pod svetlošću reflektora.

Ovo, inače, nije prvi put u novijoj istoriji Zvezde da ostaje bez struje pred konferencije za novinare trenera. Tako je bilo i kad je promovisan Nenad Lalatović.

Miodrag Božović se dotakao i ove aktuelne teme:

“Zvezda je izgleda dužna od svog osnivanja, toliki je dug. Kao da se neko zeza sa nama, ekipi dobro ide, ali kao da neko pokušava da nas destabilizuje. Možda neko iz Elektropivrede Srbije. Počinjemo da razmišljamo o korišćenju bežične struje, neki Teslin metod, pa da počnemo da je krademo sa bandera”, rekao je crnogorski trener i dodao u svom stilu:

“Ne verujem da će isključiti struju sutra pred utakmicu, mislim da nas samo čačkaju. Mada, možda da ponesemo svako po sveću, da imamo za svaki slučaj ako isključe usred utakmice”.

Što se tiče utakmice sa Metalcem (subota, 18h, TV prenos Arena sport 4)

“Očekujemo da nastavimo pobedničku seriju, ali neće biti lako. Metalac je pokazao protiv Partizana da je dobar tim, a i naša serija vec dugo traje. Kad-tad moraće da se prekine. Metalac je opasan iz prekida, a ima i brze napadače, ali potrudćemo se da to zaustavimo i pobedimo”, rekao je Božović i dodao da su svi igrači zdravi, osim napadača Petra Orlandića.

Na pitanje novinara, da li Ristićev dolazak na konferenciju znači i da će igrati, trener Zvezde se našalio:

“Ne, došao je zato što je najlepši u timu”.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama