Fudbal Fudbal/Vesti

Karte za Metalac i specijalne akcije

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Ciklus uzastopnih utakmica koje Crvena zvezda igra na stadionu „Rajko Mitić“ završiće se u subotu, 7. novembra, kada će na našem stadionu gostovati Metalac.

Fudbaleri iz Gornjeg Milanovca pokazali su u prethodnim kolima da podižu formu, ali sigurno im neće biti lako protiv lidera šampionata, Crvene zvezde, koja će pokušati da ostvari i 14. uzastopnu pobedu u prvenstvu.

Uoči ove utakmice, spremili smo i specijalno iznenađenje za navijače. Naime, svi koji budu prisustvovali evroligaškoj utakmici između Crvene zvezde i Fenerbahčea, koja se igra u petak, 6. novembra u Kombank Areni, moći će da, sa pojedinačnom kartom sa te utakmice, ili sezonskom kartom za utakmice KK Crvena zvezda, uđu na zapadnu tribinu stadiona „Rajko Mitić“ i prisustvuju utakmici Crvena zvezda – Metalac!

I to nije sve! Svi vlasnici sezonskih karata FK Crvena zvezda, sa sobom će moći da povedu još jednu osobu, koja će na utakmicu moći da uđe besplatno.

Redovna prodaja karata za ovu utakmicu počeće u petak, 6. novembra. Blagajne našeg stadiona biće otvorene od 11 do 16 časova u petak, dok će u subotu, na dan meča, raditi od 11 do 19 časova.

Cene su sledeće:

Sever: 200 rsd;
Istok: 400 rsd;
Zapad: 500 rsd;
Vip 1 i Vip 2: 1000 rsd;
Vip Galerija 1500 rsd;

FK Crvena zvezda poziva sve navijače da najpre podrže košarkaški klub u petak, u izuzetno važnoj utakmici protiv Fenerbahčea, a potom sa ulaznicama sa te utakmice dođu u subotu na stadion „Rajko Mitić“ i podrže izabranike Miodraga Božovića u pohodu na 14. uzastopnu pobedu u prvenstvu.

Najbolji fudbal je na Marakani!

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama