Фудбал Фудбал/Вести

Crveno-beli Delta Siti!

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

U četvrtak i petak, Delta Siti će biti u znaku crveno-bele boje!

FK Crvena zvezda i Delta Siti biće organizatori druženja koje će se održati u četvrtak, 5. novembra i petak, 6. novembra u glavnom holu ovog tržnog centra.

U četvrtak, već od 14 časova, posetioci će imati priliku da se druže sa fudbalerima Crvene zvezde, koji će deliti autograme, slikati se i družiti sa posetiocima i deliti potpisane timske fotografije. Sat vremena kasnije, od 15 časova, veliki hol Delta Sitija ugostiće Ognjena Koromana, i njegovu generaciju kadeta koji će takođe posetiti crveno-beli kutak. Od 16 časova, sa decom će se družiti studio sa animaciju dece „Čigra“, a od 18 časova povovo će Zvezdini prvotimci biti u centru pažnje.

Dan kasnije, hol Delta Sitija posetiće i Perica Ognjenović i omladinci FK Crvena zvezda (15 časova). Prisustvo su najavili i mnogobrojne poznate ličnosti. Osim druženja, u crveno-beli kutku Dela Sitija biće deljene i karte za utakmicu Crvena zvezda – Metalac, a posetioci će imati priliku i da se takmiče u stoni fudbalu, da se učlane u klub i još mnogo toga.

Dakle, četvrtak i petak će biti obojeni crveno-belim bojama za sve posetioce Delta Sitija. Ne propustite priliku da dođete do fotografije sa omiljenim fudbalerom, ali i da popričate sa svojim ljubimcima i učestvujete u ovom lepom Zvezdaškom događaju.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама