Кошарка Кошарка/Вести

Kapiten definitivno ove sezone na terenu

Izvor:

Kapiten Luka Mitrović obavio preglede u Minhenu. Potvrđena prognoza srpskih lekara, Luka se nakon oporavka, bez operacije, vraća na teren.
Kapiten KK Crvena zvezda Telekom Luka Mitrović, obavio je u ponedeljak dodatne specijalisticke preglede u Minhenu, na kojima je potvrđena procena i prognoza naših doktora iz Beograda i Novog Sada, da krilni centar crveno-belih neće morati na operaciju.
Pregled na Univerzitetskoj klinici u Minhenu, obavio je jedan od najboljih specijalista ortopeda u Evropi, Profesor doktor Andreas Imhof.
Mitrović će nakon novih pregleda, na kojima je definitivno utvrđeno da nema oštećenja ligamenata, a ni teške povrede čašice, sprovoditi terapije još 8 nedelja, a onda će početi sa vežbama jačanja mišića, kako bi se na teren vratio tokom zime.
Ono što ohrabruje je da je kapiten Crvene zvezde dobio “zeleno svetlo” da nastavi da se bavi vrhunskim sportom, a nakon identične procedure oporavka, kao i kod prethodne povrede, Mitrovic bi mogao da se vrati na parket u prvom kvartalu iduće godine.

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама